HOME

Even voorstellen,

Wij zijn Joke en Harrie. Getrouwd. 2 dochters (Wendy en Stefanie) en 3 kleinkinderen (Britt, Kyan en Lynn).

Vroeger hadden wij al boxers en herders en toen onze laatste hond, een mechelse herder van ouderdom was overleden vonden wij het zo stil in huis. Wij zijn op zoek gegaan naar een iets kleiner ras dat ons aansprak. Dat werd de Amerikaanse cocker spaniel. 

Onze honden wonen in huis en het zijn acht eigenzinnige boefjes : Lizzy, Maddy, Kate, Willow, Jaimie, Brandy, Rumour en Vienna.

Willow doet graag behendigheid. Jaimie, Rumour, Brandi en Vienna gaan regelmatig naar ringtraining en naar show.

Lizzy, Kate, Maddy en Willow werken ook als therapiehond (aaihonden) en gaan regelmatig op bezoek in instellingen om geaaid en met brokjes verwend te worden !!  Echt iets wat Amies heerlijk vinden en de bewoners vinden het ook prachtig. Lizzy en Kate, Maddy en Willow gaan al mee vanaf dat ze negen weken oud zijn.

Kate en Rumour doen inmiddels regelmatig speuren. Ze vinden het heel leuk en het is mooi om te zien hoe intensief ze dat doen... Als ze een spoor vinden dan hebben ze nergens anders aandacht voor.

Brandy is heel goed in detectie. Geuren weet ze feilloos te vinden.

Vienna is een hoofdstuk apart. Hierover later meer.

Onze Romy waarnaar we de kennel vernoemd hebben is helaas onverwacht overleden. We missen haar nog steeds. Willow lijkt veel op haar moeder waardoor je toch het gevoel hebt dat Romy er nog is.

Tenslotte nog iets over ons logo:

Dat is eigenlijk door een grappig toeval ontstaan: wij hebben een paar jaar geleden een tafeltje met een cocker motiefje met moza´ek gemaakt. Op dat moment dachten we er nog niet aan dat we ooit een kennel zouden beginnen. Dus toen we een logo zochten vonden we dit motief wel een heel leuk idee.

 

 

JOKE VAN OUDENHOVEN

SNEEUWHEIDE 31

5704 HB HELMOND

0031(0)492515338

0614281251

joke@expressionshome.nl