HOME

nieuws

Wij zijn ook te vinden op de site van VACS (vereniging amerikaanse cocker spaniel)

 

17.03.2017

4 pupjes geboren uit de combinatie: Boots (Sundust Somethin To Declare) en Rumour (Rumour Has It Of The White Peat-Moor)

03.05.2015

4 pupjes geboren uit de combinatie: Gio (Special Blend Overjoyed) en Willow (Expressions Home Wind in the Willow)  1/3.

18.04.2015

Jaimie tt. Antwerpen 1 U cac en res cacib. Rumour 1U cac crufts kwalificatie en beste jeugdteef.

03.04.2015

Jaimie dubbelshow Goes. 1U zg op zaterdag en zondag 1 U res.cac.cacib . Heel goed voorgebracht door Anouk Vondeling!

28.09.2014

Al weer een hele tijd niets meer geschreven..
inmiddels is er weer veel gebeurd maar ik zal niet alles vermelden.

Vanaf dit jaar: Gio en Lizzy hebben een mooi nestje pups geschonken. Wij hebben daaruit een chocolade teefje aangehouden en de andere pupjes zijn te zien op de puppenpagina. Ook een pupje erbij dat uit een kennel in Groningen komt. Haar moeder is een kind van onze Kate, ze kan dus samen met Brandi opgroeien en spelen. Haar naam is Rumour.

Helaas is tot ons grote verdriet Romy overleden op 22 april 2014. Haar dood heeft een grote leegte bij mij veroorzaakt en nog dagelijks denk ik aan haar..

Onze Jaimie is in Eindhoven dit jaar 2de best baby in show geworden. Op de kampioensclubmatch werd ze beste pup en nu afgelopen weekend in Maastricht heeft ze onder 2 verschillende keurmeesters 2 x 2 u = uitmuntend behaald!! We zijn trots op haar.

Met onze lieve reu Strike ben ik begonnen met mantrailing. Hij heeft het enorm naar zijn zin en ik kijk alweer uit naar de volgende training.

Willow heeft het stokje overgenomen van Romy en doet het super goed met behendigheid.

Jaimie, Brandi en Rumour gaan regelmatig naar ringtraining.

04.10.2012

Op 9 September zijn 8 pupjes geboren! 1 rood reutje en 7 teefjes 2 blond, 1 black/tan en 4 zwart.De pups groeien goed en Kate is een prima moeder. Inmiddels zijn ze al bijna 4 weken oud, ze zijn ook al begonnen met vlees eten en dat vinden ze heerlijk. Het is een mooi gezicht om ze bezig te zien,er worden al kopjes van elkaar gewassen en af en toe hoor je ook al een klein blafje. Nog even en dan wordt er wel meer lawaai gemaakt! Gisteren heb ik de kopjes al eens geschoren en dan komen er heel andere snoetjes tevoorschijn.. Vooral bij Roxy het black/tan meisje is het nu heel goed te zien.

 

30.09.2012

Ik ben met Willow naar de tentoonstelling in Maastricht geweest, ze kon nog net in de puppyklasse en heeft 2 VB behaald. Milo was er ook en hij heeft 2 ZG behaald in de jeugdklasse. We hebben een leuke dag gehad.

23.06.2012

Buitenshow in Uden! We hebben geluk gehad met het weer, mooi zonnig en dus ook droog. Janet was er ook met Angel. Angel werd beste puppy. Willow werd beste baby en haar zusje Zorah met Ann werd 2de. Willow mocht dus ook in de erering en werd daar bij de laatste 5 geselecteerd.

26.05.2012

20 Mei hebben we onze familiedag gehouden. We waren met een mooi aantal en met 17 honden. Het weer was goed, lekker gewandeld en veel plezier gehad. Na de wandeling hebben we gezellig geborreld en aansluitend zijn we het eten gaan bereiden. Het was allemaal heel lekker en de kinderen hebben het toetje voor hun rekening genomen onder begeleiding van Cees. Alles bij elkaar een heel geslaagde dag, voor herhaling vatbaar! Het was ook heel fijn dat we weer bij Cees terecht konden want anders is het bijna niet te doen om zo gezellig bij elkaar te kunnen zijn..

Nu is het weer bijna zover dat we op vakantie te gaan. Het worden alweer Lizzy, Kate en Maddy die meegaan.. Romy houd niet zo van wandelen, Strike kan ook niet mee, Willow is nog te jong en Bientje te oud. Gelukkig hebben we lieve vrienden die het geen probleem vinden om een paar logeetjes te hebben..

 

28.04.2012

Inmiddels hebben alle pupjes een nieuw baasje en  Willow blijft bij ons wonen. Ik ben benieuwd hoe ze zich zal ontwikkelen, haar karakter is in ieder geval heel prettig.

Op 20 Mei (de dag van de hond) houden wij voor alle mensen die bij ons een pupje hebben gekocht een reŁnie.. Er hebben zich aardig wat mensen aangemeld en als het weer meezit zal het een mooie dag worden!We gaan wandelen en aansluitend wat borrelen en dan gezamenlijk koken. Het was vorige keer ook heel geslaagd en ik denk dat het nu vast net zo leuk wordt...

Natuurlijk een gezellige bende met alle honden erbij.

04.03.2012

We zijn weer thuis en het gaat allemaal weer gewoon door! vandaag ben ik met de puppy's naar de Montessorischool geweest.

De kinderen vonden het heel leuk om de pups te zien, en die hebben op hun beurt lekker gespeeld en ondernemend als ze zijn hebben ze ook weer vriendjes gemaakt. De kinderen en de hondjes vonden het prachtig...

zie voor meer foto's bij : de puppy's 2012!

03.03.2012

Met Strike in de trein naar Groningen want zondag show! Het was een heel gezellig weekend, ik ben ook bij ons Maxxje op bezoek geweest en was heel blij dat hij zo op zijn plaats was. Als je noodgedwongen een hondje dat je liever bij je zou houden moet plaatsen dan ben je heel blij als je een heel liefdevol thuis voor hem vind.

Op de Martinidogshow hebben verschillende nakomelingen van ons het heel goed gedaan: (Molly) Expressions Home My My Time Flies 1 U jeugdcac.  (Noa)  Expressions Home Tea House Moon 2 Zg.  (Angel)  Expressions Home Lovely Angel Baby VP en derde in de erering van de 35  baby's.  Het was een heel gezellig weekend.

01.03.2012

vandaag is de chipper van de Raad van Beheer gekomen om de pups te chippen en hun stamboom naam vast te leggen.

27.02.2012

De pupjes zijn mee geweest naar een zorginstelling en hebben de bewoners vermaakt met hun capriolen, de toekomstige baasjes van Zorah zijn meegegaan en vonden het een mooie ervaring.

21.02.2012

De pupjes hebben hun eerste inenting gekregen en een gezondheidsonderzoek van de dierenarts, alles prima in orde!

 

16.01.2012

Helaas is ons kleinste pupje na een goede start steeds verder achteruit gegaan. We hebben hem iedere drie uur bijgevoed en gemasseerd maar hij heeft het niet gehaald. Hij is maandagavond overleden in mijn armen. We hebben er natuurlijk veel verdriet van maar waarschijnlijk is het dappere pupje nu beter af.

09.01.2012

Vandaag zijn Romy's pupjes geboren 4 reutjes en twee teefjes. Moeder en pupjes maken het goed.

weer een gezellige dag gehad. Connor was er ook met Mieke en hij was nog even happy als de laatste keer dat we hem zagen.